vrijdag 8 juli 2011

7. Down Town Disney en Palm coast

Vanmorgen een beetje uitgeslapen en op ons gemak gekeken wat we gaan doen, we waren er nl nog niet helemaal uit.
Waterpark, Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom???? Na alles op internet bekeken te hebben besloten we naar Disney's Quest te gaan, hier zijn we allemaal nog nooit geweest, dus voor iedereen weer een nieuwe ervaring. En met die donkere wolken in de lucht ook een veilige oplossing.

Alleen toen we daar aan kwamen bleek het pas om 11.30u open te gaan en het was 10.15u, wat nu?
Gelukkig is er ook een bioscoop en daar draait Transformers die om 10.30u zou beginnen. Twan had er niet zo'n zin in dus besloot ik met Twan lekker te gaan shoppen en op ons gemak alles te gaan bekijken.

Nou dat shoppen is goed gelukt, Twan is prima geslaagd. In de Lego Store keek hij zijn ogen uit, hij wist niet waar hij moest beginnen. NinjaGo, Star Wars en weet ik veel wat al niet meer.
Uiteindelijk heeft hij toch een keus kunnen maken en heeft hij èèn grote doos en twee kleinere dozen van Star Wars lego gekocht. Met een Big Smile wilde hij de winkel uitlopen toen hij toch nog even bij NinjaGo wilde kijken. Na veel wikken en wegen besloot hij hier twee kleine doosjes van te kopen. Blut maar stralend liep Twan de winkel uit, helemaal in zijn nopjes met zijn aankopen!!

Daarna nog even de de Disney Store in want eigenlijk wilde hij ook nog een dubbel Star Wars zwaard. In de winkel hadden ze gelukkig het zwaard dat Twan graag wilde hebben, maar je kon er ook een zelf samenstellen.
Wij een jonge verkoper aangeschoten die heel lief op aanwijzingen van Twan het legozwaard heeft gemaakt. Toen hij klaar was ik hem vriendelijk bedankt en Twan stond met zijn zwaard te zwaaien. Toen ik zei dat we hem dan maar af moesten rekenen zei hij dat hij toch maar liever die andere wilde hebben. (tuurlijk).
Wij het zwaard weer uit elkaar gehaald, alles netjes terug gelegd en naar de kassa met het andere zwaard.
Twan zijn dag kon niet meer stuk.

Daarna nog even naar Disney Christmas Store om voor iemand kerstballen te scoren. We hebben ons de tandjes gezocht, Twan vond het maar stom een kesrtwinkel midden in de zomer.
Nadat we heel de winkel hadden gehad hadden we nog steeds niet gevonden wat we zochten, maar even vragen dus.
Gelukkig werd mijn uitleg begrepen en.....?????

Na al dat shoppen zijn we terug gelopen richting de bioscoop, hier hebben Twan en ik lekker bij Bongo's wat gegeten en gedronken en na een drie kwartier kwamen de mannen uit de bioscoop, ook zei hadden een goede ochtend gehad.

Ondertussen was het al half twee en tijd om te vertrekken richting Palm Coast. Hier gaan we tot maandag bij vrienden logeren, onderweg nog even bij het Waffel House in Ormond Beach gegeten en bij Willem-Jan langs die heeft hier zijn dierenarsten praktijk. Tegen de assistente gezegd dat we WJ graag wilde spreken ivm het logeren van de Furry Pets. Het was weer goed om elkaar te zien en zijn praktijk ziet er schitterend uit. Dat hebben jullie goed voor elkaar!!

Daarna door naar Barbara en de kids want vooral Tobias zat vol ongeduld op zijn vriend te wachten.
Okk hier was het weer een leuk weer zien en de jongen gingen gelijk lekker gamen en bijkletsen.
Wij ook maar gelijk aan de rose en lekker buiten bijkletsen en al het lekkers en kadootjes uitgedeeld.
Het is weer super gezellig en we hebben tot middernacht zitten kletsen en zijn toen maar ons mandje in gedoken. Piet en Babs moeten morgen nog een ochtendje werken dus die moeten er weer vroeg uit;)

Hé, een attractie zonder wachtrij;)






- Posted using BlogPress from my iPhone

5 opmerkingen:

  1. Je begrijpt natuurlijk wel dat de spanning hier in huis om te snijden is. Ennnnnnn??????? Is het gelukt????? Heb je m'n mooie kerstballen???
    De kans dat ik op deze vraag antwoord krijg acht ik heel klein maar toch........en?
    Ik heb aan niets anders kunnen denken nadat ik je aan de telefoon gesproken had.

    Typisch iets voor Twan om eerst er een helemaal naar eigen idee te laten maken om vervolgens met een totaal andere zwaard de winkel uit te lopen. Goed hoor Twan, zo kennen we je tenminste.

    Veel plezier de aankomende dagen in Palm Coast. Hoop dat jullie mooi weer hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lekker ding joh die Twan. Hij winkelt liever met z'n moeder dan dat ie naar de bios gaat! Nou kan hij niet een beetje op Marlon inpraten dan? Die is vandaag bij de villa gebleven met zn opa omdat René, mijn schoonmoeder en ik zijn gaan shoppen in de Outlet in Orlando. Nou moet ik zeggen dat Marlon de legostore ook wel wat zou vinden denk ik, waar zit die store? Beginnen jullie koffers ook al aardig in gewicht toe te nemen? Vast wel! Leuk om je oude buurtjes weer eens te zien joh, waren vast blij met al jullie kadootjes. Ik vind het jammer dat wij elkaar niet meer gezien hebben hier maarja we praten thuis nog wel een keer na over allebei onze fantastische vakantie hier. Morgen verlaten we Orlando en gaan we naar Fort Meyers.
    Have fun en we bloggen later weer. Groetjes allemaal van San en de rest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo allemaal,

    Zo te lezen vermaken jullie je prima en hoe kan het ook anders, wat een super reis! Ik krijg bij het lezen van de verslagen een beetje een déjà vu gevoel, omdat ik er een aantal jaren geleden ook geweest ben. Wat hebben jullie al heel veel gezien en gedaan en jullie hebben zelfs nog een paar weken voor de boeg. Lekker blijven genieten, maak er een mooie tijd van en tot ziens. Groeten, Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi buurtjes, Heb weer wat dagen doorgelezen, terwijl Yvonne lekker aan het rijden is ! Mooie dagen in het altijd-wel-wat-leuks-te-doen Orlando en omgeving ! Geniet van jullie dagen aan de kust, maar als ik jullie dagen lees, komt dat vast helemaal goed !!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Claudia,
    Jullie hebben het heerlijk zo te lezen.
    Geweldig stukje van Twan en zijn zwaard! Nu ff aan de coast en Nederlands praten!
    Heb ondertussen jullie kaartje gehad hoor, TANKS!
    Veel plezier nog en de groetjes daar X ES

    BeantwoordenVerwijderen