zondag 17 juli 2011

16. Sanibel 2

We konden uitslapen, wel tot 08:00 uur. Claudia en Twan waren eerder wakker en hebben eerst een strandwandeling gemaakt. Het is belachelijk hoeveel mensen hier met een plastic tasje op het strand lopen om schelpen te zoeken. En dan niet een paar hele mooie, nee gewoon graaien maar en wat ze ermee gaan doen???? Ik denk behangen.


Normaal hebben we nooit een ontbijt in het hotel maar deze keer wel, lekker makkelijk. Het ontbijt was helaas een lachertje. We konden kiezen uit koekjes en 4 soorten serials. Navraag bleek dat we ook geroosterd brood konden krijgen, met boter.
That was it, meer was er niet, dat doen we dus niet meer. 


Na het ontbijt gingen we op zoek naar een zaak waar we een bootocht zouden gaan doen. Deze boot tochtjes zijn heel mooi bij het noordelijke gedeelte van het eiland. Dat moet makkelijk te vinden zijn toch? Er gaat 1 weg, de auto heeft een compas, geen probleem.
Helaas we konden de weg naar het noorden niet vinden. Op een bepaald punt stopt de weg en konden we niet verder. 


Toch maar weer de oude kaart erbij, truttrut aan gezet. En bij de hernieuwde poging kwamen we weer op hetzelfde punt uit. Aan het begin van een resort. Navraag bij de portier bleek dat de rest van het noordelijke eiland van het resort was, gewoon gekocht door iemand!!! Belachelijk gewoon, of toch niet? Misschien dat we Friesland in Nederland ook moeten verkopen?? 


Uiteindelijk zijn we terug naar het hotel gegaan, eerst nog even langs de buurtsuper voor de lunch. En daarna lekker zwemmen, relaxen en zonnen. 


Net op tijd want in de avond barste er een enorme onweersbui los.


's Avonds lekker gegeten bij de Bleu Giraffe en de mannen hebben zich vooral tegoed gedaan aan de toetjes.

1 opmerking:

  1. Friesland te koop zetten?? Een plan. Weet niet of we er veel voor gaan krijgen maar het is het proberen waard. Kijk maar uit Red, voor je het weet staat er een koper bij je op de stoep. ;-)

    Jullie truttrut heeft het er toch maar lastig mee.

    Keep on Relaxing!!

    Het weer hier is goed genoeg om je gillend gek te maken. Het water blijft maar uit de lucht komen. Was juni de droogste maand dan is juli zeker de natste.....

    BeantwoordenVerwijderen