zondag 3 juli 2011

2. Kennedy Space Center en shoppen

Wat een heerlijke dag vandaag. Na een lange dag reizen heeft iedereen goed geslapen. Tussen half 6 en half 8 was iedereen wakker en hebben we lekker zitten ontbijten.

Rond negen uur reden we weg van de villa richting Kennedy Space Center, hier wilde Twan héél graag heen. Na iets meer dan een uurtje rijden waren we op plaats van bestemming.


Er stond een redelijk rij bij de kassa's, maar wij hadden de kaartjes al dus konden zo doorlopen;))
We hebben alles bekeken en ervaren en Twan wist overal toch nog wel veel vanaf, Mede dankzij zijn eigen werkstuk/spreekbeurt, maar ook door die van Jesper;)
Rond twee uur hadden we het allemaal wel een beetje gehad en zijn we terug naar de villa gegaan, maar jeetje wat een drukte op de weg. Fijn hoor zo'n Holiday Weekend.



Het idee was om lekker even een verkoelende duik te nemen en dan om een uur of 5 richting Magic Kingdom te gaan, hier zou 's avonds om 22.00u alvast de try out van de vuurwerk show van morgen (the 4th of july) zijn.
Maar het was zo lekker bij the pool dat we er eigenlijk allemaal weinig voor voelde om te vertrekken.
Dus na overleg met de mannen is er unaniem besloten dat we niet naar Magic Kingdom zouden gaan maar we gingen Shoppen en uit eten, ook niet verkeerd.

We zijn dus naar de Premium Outlet geweest en ik moet zeggen "we zijn goed geslaagd". Max en Chris hebben allebei een paar Nike schoenen en zwembroek, ook zijn ze nog voor slippers, zonnebril (Max) en t-shirts geslaagd (beidde). En Twan heeft er twee lange broeken en een zwembroek van ieders goede vriend Tommy bij.
Na ruim twee en een half uur winkelen en voornamelijk heel lang in de rij bij de kassa's gestaan te hebben (jeetje wat is het belachelijk druk) hadden we er genoeg van en begonnen onze magen ook wel te knorren.

In de buurt van onze villa zit een Outback dus we hadden al besloten dat we daar zouden gaan eten. En weer verbaasde wij ons over de drukte. Oké het is een populair restaurant, maar je verwacht toch niet dat je om 21.00u nog een half uur op een tafel moet wachten.
Maar gelukkig kregen we na 10 minuutjes wachten aan de bar een tafel toegewezen.
We hebben allemaal heerlijk zitten eten, natuurlijk de "Bloomin Union" vooraf en verder stond er een Cheese Burgen, baby ribs, lams koteletjes en twee keer een rib eye op het menu.

En dan als je het niet verwacht dan is ie er ineens, die man met de hamer, gewoon zomaar uit het niets. Dus bij thuiskomst was het plan maar gelijk ons bedje in te duiken.
Ik wilde nog even de zwemspullen ophangen in de garage, zie ik bij binnenkomst van alles wegschieten.
Dus ik de grote held weer naar binnen om mijn slippers te halen, met het idee dat het salamandertjes waren, maar ik daar toch niet op wil gaan staan met mijn blote voeten (ook niet met slippers trouwens).
Komt onze Salamander jager naar binnen om te zeggen dat het geen salamanders zijn maar iets anders.

Om een lang verhaal kort te maken  "HET WAREN KAKKERLAKKEN" en niet èèn, NÉÉÉÉ, ik zag er wel 7 door de garage rennen en ze zijn echt niet klein.
De was hangt nu dus over de stoelen aan de keukentafel en morgen gaan we gelijk even bellen dat er iemand moet komen om die beesten te "verplaatsen".

Dus al met al gingen we iets later naar bed, maar hebben we een heerlijke dag achter de rug!

9 opmerkingen:

  1. Wat een lekkere dag, natuurlijk is shoppen bij mijn grote vriend altijd een succes! Maar ik lees niets dat jij of Redmer ook nog geslaagd zijn. Heb je niets kunnen vinden??
    Bij de Outback is de tonijn ook heeeeel lekker (tip voor Redmer), ik kreeg een aantal jaloerse blikken van de mannen aan tafel toen ik het besteld had.
    Getverdegetver!!!!! KAKKERLAKKEN. Toen je daar achter kwam heb je toch zeker wel even je stembanden getest hoe hard je kan gillen?? Ik hoop dat ze snel verplaatst kunnen worden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een heerlijke dag, eerst een park, dan shoppen en lekker uit eten...
    Die Kakkerlakken...hopelijk zitten ze alleen maar in de garage...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goh wat hebben jullie al veel gedaan, al naar Kennedy space center en shoppen.
    Bij de Outback is het volgens mij altijd druk wat voor tijd je ook komt.
    Bel maar gauw voor die vieze kakkerlakken.
    Happy fourth of July!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker om zo je plannen te kunnen aanpassen. geniet ervan. en Happy 4th of July

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wahaaaaaaaa ga er maar niet op staan op die kakkerlakken. Heel veel plezier met het vuurwerk vanavond @4th of july

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat was een heerlijke en goed bestede dag!
    En dan nog eten bij de Outback! het water loopt mij in de mond :-)
    Succes met de verhuizing van de huisdieren....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Claudia, wat heerlijk dat jullie er weer zitten! Weet nu hoe het voelt! Waar een spreekbeurt al niet goed voor is...zeker ook een foto waar hij op zijn rug in de Apollo (?) ligt? Geweldig!
    Hopelijk lukt het om die beesies weg te krijgen.
    Ben benieuwd waar jullie 4 of July hebben meegevierd. Maar dat krijgen we vast te lezen! Have fun en de groetjes van ons!
    Esther, Patrick, Jesper en Fabian.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Clau en de mannen,

    Jullie hebben al aardig de gang dr in he, jieee.
    Waar hebben jullie vanavond het vuurwerk gekeken? Bij ons was het de bedoeling vanuit Seaworld maar iedereen was het zat om half 10 vanavond, we waren al om 9 uur vanmorgen in het park. Al met al nog heel veel vuurwerk gezien vanuit de auto onderweg naar de villa. He maar nou maar hopen dat die 'kackroaches' lekker in de garage blijven anders doe je toch geen oog meer dicht??? Hier nog niet gezien gelukkig, hoop t ook zo te houden. Nou wij morgen een rustdag, nouja rustdag.....the Florida Mall staat op de planning dus dan weet je t wel. En jullie ? What's the plan? Groetjes en welterusten van 'de buurtjes verderop in Orlando'

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Kakkerlakken geven toch juist dat ultieme vakantiegevoel..........NOT! Ik hoop dat ze er snel wat aan doen en dat ze zich beperken tot de garage.
    Verder klonk het inderdaad als een heerlijk dagje, lekker shoppen! Toch wel fijn dat je de mannen daar in mee krijgt hè Clau! Na de familie van Leeuwen krikken jullie nu de economie een beetje op daar!
    Ik blijf volgen, jullie heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen