woensdag 6 juli 2011

5. Hollywood Studios

Vandaag is het heet, héél heet. Het zweet loopt bij iedereen in straaltjes van zijn rug en ik moet zeggen dat ik daar nog geen last van heb gehad de afgelopen dagen. Het is bewolkt en ontzettend benauwd en ons drinken is niet aan te slepen.

Maar toch wagen wij ons deze hitte in om een dag door te brengen in Hollywood Studios;)
Om half 10 arriveren wij daar en gaan als eerste een fastpass halen voor Aerosmith om daarna in de rij te gaan staan bij de Tower of Terror. De wachtijd is hier 60 minuten, maar met een half uur staan we al weer buiten en hebben we de atractie gehad. Twan zag hier wel een beetje tegenop, maar vond hem prima te doen!

Daarna zijn we even lekker wezen snacken en hebben we weer liters vocht naar binnen gewerkt tot het tijd was om naar Aerosmith te gaan.
Daarna hebben we op ons gemak het hele park rondgewandeld, af en toe een atractie in, of een winkeltje voor verkoeling;)

Twan wilde heel graag in Toy Story, maar ook hier stond een rij van een uur. Met de Tower of Terror nog in gedachten gingen wij de rij in, om er achter te komen dat je soms ook echt gewoon ruim een uur in de rij staat. Zeker als er ook nog eens een technische storing is:(
Maar we stonden lekker koel, ik kreeg het op een gegeven moment zelfs koud (oké ik ben een kou kleum). En we hebben genoten van de atractie!!

Rond half 4 waren we het allemaal wel een beetje zat en zijn we lekker naar de villa gegaan. Binnen 5 minuten lagen er al drie in het water "HEERLIJK".
Een hoop gespetter en gespat en vooral veel gestoei, ja iedereen vermaakt zich prima.

Om een uur of half 6 zijn Redemer, Chris en ik in de auto gestapt op weg naar de Millenium Mall. Ik wilde hier graag nog een keer rondkijken en Chris en Redmer hadden ook nog wel wat nodig.
Max en Twan bleven lekker in de villa en we zouden op de terugweg wat te eten meebrengen zodat ze niet meer weg hoefden.

Ik kan jullie zeggen dat we redelijk geslaagd zijn, overhemden, broeken (kort en lang), een vest, slippers, polo's, ja de creditcard heeft zijn werk goed gedaan.
Op de terugweg konden we niet echt iets te eten vinden, dus hebben we de jongen opgehaald en zijn we naar Sizzlers gegaan.

En zo is er weer een heerlijke maar erg warme dag voorbij.
Morgen staat SeaWorld op de planning, maar jullie weten het. Het kan altijd veranderen.

Wat betreft onze huisdieren; de pestcontrol is diezelfde dag nog langs geweest om te spuiten er liggen er idd een paar dood hier en daar, maar we zien er nog genoeg rondlopen brrrr.
We hebben zelf ook een spuitbus gekocht en geloof me, zodra we er een zien is die de pineut.

Jordi Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag. 18 jaar man, op naar je rijbewijs;) Maak er een gezellige dag van met iedereen en wij drinken er hier wel een biertje op. Nou ja Max een cola want die mag hier geen bier hahaha.

6 opmerkingen:

  1. Hoi vakantiegangers,

    Wat fijn dat jullie heerlijk genieten, op de parken en in de Malls. Goed van Twan dat hij ook de Tower is in gegaan. Hij "valt" zeker mee (al denk Mea daar iets anders over). Yentle en Solange willen er altijd als eerste in.

    Toy Story staat ook op ons lijstje van favorieten. Je snapt werkelijk niet dat die wachtrij zo lang moet duren want voor je het weet ben je er al weer uit. Die attractie mag wat mij betreft veel langer duren.

    Jammer dat jullie huisdieren het nog steeds zo plezierig bij jullie hebben. Flink blijven spuiten en anders maar weer bellen....

    Gaat goed met het bloggen (iedere dag) Volhouden hoor, zit hier echt mee te genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat jullie zo genieten! Wij vertrekken over zes dagen en raken alsmaar enthousiaster bij het lezen van al jullie blogs:) We zijn wel benieuwd naar het weer, want er wordt steeds erg veel regen voorspeld. Maar buiten de warmte is de regen niet in jullie verhaal door te lezen? Geniet er nog maar lekker van!

    Groetjes,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk dag weer voor jullie. Erg leuk om te lezen dat jullie het zo nasr jullie zin hebben. Ik zou ook zeker nog even bellen over de huisdieren.
    Veel plezier in Seaworld, als de plannen niet veranderen ;-)
    Maar dat lezen we morgen wel.

    Groetjes Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Thanks en hij is nu dan toch echt 18. jaja new possibilities haaha wees maar blij dat je niet thuis bent want vanmiddag gaat deze 18-jarige jongen autorijles krijgen. Gelukkig genoeg ruimte in de straat nu iedereen met vakantie is.
    Gr. Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo te lezen vermaken jullie je opperbest!
    Veel plezier met alle leuke dingen die jullie nog gaan doen!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hoi, volgen jullie blog met veel plezier,(op die dieren na). Bij Kevin is het rond 50 graden en een zandstorm.
    groetjes Mariska

    BeantwoordenVerwijderen