maandag 18 juli 2011

17. Sanibel 3, kayakken

Vandaag een hele mooie dag, volop zon. Niets meer van de regen van gisteren, behalve de plassen water dan;)

Allemaal weer uitgeslapen tot 8 uur en nav de ontbijt ervaring van gisteren zijn we nu maar ergens anders gaan ontbijten.

Nadat we ons allemaal ingesmeerd hadden met factor 50 begon het Kayakken. Dit was heel relaxed en ging dwars door een Mangrove bos. Veel vogels gezien en een Manetee direct bij het instappen al.
Het werd af en toe een beetje te heet maar een goed geplaatste peddel in het water en we waren allemaal kletsnat. Daarmee maakte we best wel veel herrie, misschien dat we daarom verder geen wild life hebben gezien?



In de middag lekker relaxen op het strand. Ondertussen krijgen we allemaal al een lekker kleurtje. Het is flink heet, maar met de nodige verkoelingen en factor 50 + 30 en de water t-shirts is het allemaal heel goed te doen.
Helemaal goed.

Vanavond nog een keer lekker uit eten en dan zit ons verblijf in Sanibel Island er weer op. 

Morgen een korte rit naar Marco Island. Misschien eerst even stoppen in Napels?

3 opmerkingen:

  1. Leuke tip voor Marco Island: Capt Ron's Awesome Everglades Adventures.
    Met jetski's ga je het gebied van Ten Thousend Islands in en en je ziet heel veel dolfijnen van dichtbij, zie hun site of ons blog.
    Groet christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Red, je stukjes worden wel steeds korter hoor...;-D. Ik snap dat je helemaal relaxed ben en gauw verder wilt met niks doen maar het is zo leuk om mee te lezen.
    Dat kayakken klinkt helemaal leuk en wanneer de fam D. in de buurt is snap ik dat het wildlife heen gaat. Die watergevechten zullen zeker wel flink zijn geweest, moesten jullie nog hozen??

    Ben heel benieuwd hoe Marco Island zal zijn want die staat ook op ons to-do lijstje voor 2013.

    Veel plezier daar

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nou het gaat nog steeds lekker daar he!
    geniet nog maar met volle teugen!
    liefs uit spijkenisse

    BeantwoordenVerwijderen