vrijdag 29 juli 2011

28. Cruise dag 5, terug in Miami

Om 7 uur was de boot weer terug in Miami en zat de reis erop. Uiteindelijk is 4 dagen wel voldoende op zo'n boot maar het is zeker voor een herhaling vatbaar.
We hebben begrepen dat wij op de kleinste boot zaten. Ben wel benieuwd hoe dan een grote boot moet zijn.

Het uitchecken en ophalen van de bagage ging allemaal vrij soepel. Op naar de auto met de Cuban en Miami Sandwich van 5 dagen oud bij meer dan 30 graden.

Bij de auto waren we al blij dat er geen zwerm vliegen om heen hing. Toen de deur open ging kwam er wel een misselijk makende lucht naar buiten.
We hadden het ontbijt overgeslagen en dan is die lucht best wel zwaar op je nuchtere maag.
Snel de auto starten, fan aan, ramen en deuren open en laat maar even luchten. Toen de lucht er een beetje uit was zijn we gaan rijden, met de ramen open, naar ons volgende Hotel, het Marriot. Eerst nog even langs een Subway.

Het volgende hotel was een uitdaging. Het eerste probleem was dat er geen adres stond in de bevestiging van Expedia. Dus dan maar op hotelnaam zoeken. Truttrut kon ons niet helpen. Dan maar via de iphone, deze bracht ons naar een Marriot op Ocean drive. Dat klopte volgens ons want we hadden geboekt op Ocean drive.
Bij aankomst kon men ons niet vinden op de incheck lijst en werden we naar de volgende gestuurd. Hier verwees men ons naar een andere Marriott op Ocean drive. Toen we hier kwamen herkende we deze van het boeken, het zag er allemaal groot en mooi uit, lekker aan het strand.
Bij de balie echter grote paniek. Met de boeking in de hand kon men ons hier ook niet vinden. Maar het staat er toch echt.....
Na een half uur zag een andere medewerker de oorzaak. We stonden bij het "Courtyard by Marriott Miami Beach Ocean point" maar we hadden geboekt in "Courtyard by Marriott Miami Beach-South".  (kunnen ze geen korte namen bedenken?) 
Dat was het 2e hotel waar we zijn geweest! Dus wij terug naar de andere Marriott, nu met boekingsnummer, en idd hier hadden we onze kamer geboekt.
Waar het fout is gegaan bij het boeken weten we niet. We dachten allebeid dat we op Ocean Drive hadden geboekt.

Dit hotel ziet er qua ligging en sfeer een stuk minder uit. Maar toen we eenmaal op onze kamer zaten was eigenlijk alles wel dik in orde. Een zwembad op het dak is ook leuk....
We zaten niet aan het strand maar 2 blokken er vanaf, ook goed te doen.

Het was hier wel gezellig druk maar niet zo chaotisch druk als bij ons vorige hotel.
We waren te vroeg om in te checken daarom eerst nog maar even rondrijden.
Op naar Coral Gabels, eerst even shoppen en daarna lekker zwemmen in de Venetian Pool.
Toen we bij de pool aan kwamen bleek deze idd heel mooi te zijn maar ook heel vol.

Dus terug naar het hotel, (we weten de weg). De kamer was nu wel klaar. De kids konden het dak op en wij naar de Cubaanse bar op de hoek.

2 opmerkingen:

  1. Haha, mooi die broodjes nog in de auto ;-) ! Die zullen lekker doorgebakken zijn nu ! En wat een soap bij die hotels zeg ! Maar toch alles goedgekomen gelukkig. Wij houden de straat voor jullie hier wel in de gaten, terwijl jullie in het zonnetje zitten hoor !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat jullie na die lucht van bedorven Subway broodjes nog trek hebben in nieuwe...... :). Maar fijn dat de cruise jullie ook zo goed is bevallen dat het voor herhaling vatbaar is. Wat een gedoe met die namen van dat hotel zeg. Ik heb ook heel goed moeten kijken eat het verschil tussen de twee was toen redmer het op Facebook zette. Ach als het schoon is en goede bedden heeft dan is het toch goed, de rest van de tijd zit je in de bar;-D. GRAPJE!

    BeantwoordenVerwijderen