zondag 24 juli 2011

23. Richting Miami

We gaan de laatste week van onze vakantie in, jeetje was is het allemaal snel gegaan. Niet te geloven, maar het is toch echt zo.

Vandaag vertrokken we om 10 uur richting Miami, wat een stad is dat toch!
Bij aankomst zijn we gelijk doorgereden naar Bayside, een winkelcentrum aan het water. En in dit water ligt de Thriller Miami, een speedboot die je met ongekende snelheid mee neemt langs de huizen van de ritch & famous;)
Heerlijk, al waren we al nat voordat we in de boot zaten want het begon opeens te hozen.
Maar gelukkig waren we snel onder de regenwolk vandaan en werden we ook weer drooggeblazen (om vervolgens door de spetters van de boot weer kleddernat te worden).
Dit is echt genieten, iedereen zat dan ook met een super smile op zijn gezicht.

Van al dat scheuren over water hadden we een beetje dorst gekregen dus op naar het HardRock Café.
Hier weer heerlijk genoten van deze keer alleen wat te drinken, dit viel de jongens een beetje tegen, maar we hadden voordat we de boot op gingen nog flink gegeten dus hongen konden ze niet hebben toch???
We hebben er weer twee glazen bij voor de verzameling, gaat lekker.

Daarna nog even heerlijk over het winkelcentrum gelopen, de jongens hebben nog een paar spellen voor psp en nintendo gekocht en toen vonden we het wel tijd om het hotel op te zoeken.

Het is leuk hoor dat we in een hotel midden op de Ocean drive zitten, je bent alleen een uur onderweg om op de Ocean Drive te komen;)
Dan maar Collins Avenue (de straat erachter) proberen. Ook hier was het druk, maar konden we wel doorrijden, maar jeetje wat een gekkenhuis.

Uiteindelijk stonden we voor het hotel, ingecheckt, koffers uit de auto gehaald, zwemkleding aan en op naar het strand. Zelfs om 18.30u is het hier nog zo druk!
Heerlijk met z'n allen de zee ingedoken en het gevecht met de golven verloren, Jeetje wat heerlijk, dat missen we toch wel in Nederland hoor. Zee met een heerlijke temperatuur en golven die je gewoon meenemen. Wat hebben wij een lol gehad.

Daarna allemaal ff snel douchen en op zoek naar een restaurant en die zijn e genoeg.
Uiteindelijk hebben wij voor een Tapas & Grill restaurant gekozen, we hebben heerlijk gegeten, maar jeetje wat was het veel.
Zelfs de cocktails hadden een gigantisch formaat;)) 45oz reken maar uit!!!

Twan zat er op een gegeven moment helemaal doorheen, gek is dat hè om 22.30u dus terug naar het hotel, Twan naar bed en wij nog even de straat op.
Heerlijk mensen kijken in alle soorten en maten. Max en Chris vonden wel dat het hier stikte van de buitenlanders;) en dat er veel onweer voorbij reed (zware bas in de auto's).

We hebben weer een heerlijke dag achter de rug, het blijft genieten.
Morgen beginnen we aan onze Mini-Vakantie in de vakantie en gaan we 5 dagen cruisen.
Waarschijnlijk hebben we dan geen internet verbinding, dus is het ff stil.

4 opmerkingen:

  1. Deze dag klinkt echt geweldig! Jammer dat de laatste week nu alweer is ingegaan maar gelukkig hebben jullie nog een hele gave mini-vakantie in jullie vakantie voor de boeg.
    Als je het wel wilt dan is internet goed te regelen. Het beste werkt het om draadloos te werken want dan kan je je blog al op je laptop zetten, inloggen, copy-paste en afsluiten. Kost niet veel tijd en zo blijven de kosten ook heel goed te doen. Geen foto's, die komen later wel. Draadloos kan je regelen via de receptie. Dan krijg je een inlogcode. Zeker voor Red hoeft het geen probleem te zijn.
    Met andere woorden......gewoon door blijven bloggen. Ben veels te nieuwsgierig hoe jullie de cruise vinden.
    Dikke kus van je "35"-jarige vriendin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt stoer met die speed boot.
    Heel veel plezier met de Cruise en hopelijk lezen we alles na afloop.
    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo vakantiegangers!

    hartstikke leuk weer om jullie blog te lezen! We hebben de blog ook gelezen gedurende onze eigen vakantie (wij zijn alweer paar dagen thuis).
    Geweldig om te lezen wat jullie gedaan en gezien hebben.
    Veel plezier de komende dagen op de Cruise.
    groeten van Marco, Sandra en kids

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En ineens ben ik weer helemaal bij ? En jullie lekker aan het genieten ! Mooie dagen weer, met alleen maar zwemmen, relaxen en lekker eten !

    BeantwoordenVerwijderen