dinsdag 19 juli 2011

18. Marco Island

Just Another Day In Paradise;)

Vanmorgen op ons gemakkie opgestaan, spullen weer ingepakt, in de auto gezet en een "nep" ontbijt genuttigd in het hotel.
Daarna op weg naar Marco Island, een rit van ongeveer anderhalf uur. Wat is dit een schitterend eiland zeg en een huizen, niet normaal gewoon. Het lijkt wel Dynastie!!!
En ons hotel "het Hilton" mag er ook zijn, bij inchecken krijgen we een gratis upgrade, waarvoor dank;) en is er ook al één van de twee kamers beschikbaar (en dat terwijl het pas half 11 is).

Dus lekker op z'n hollands zelf je auto uitladen, hebben we geen boy voor nodig;) de kamer bekijken (goedgekeurd), even van het uitzicht genieten (zwembad, tuin en strand) en dan maar even de boel verkennen.
Het ziet er allemaal super uit en nadat we strand en zwembad hebben bekeken eindigen we op het terras bij the pool voor een vlugge snack.

Na de brunch wisten de jongens niet hoe snel ze naar boven moesten om hun zwemkleding aan te doen, wij nog even langs de receptie en wat bleek, de tweede kamer was ook al klaar (wat een service). Daarna hebben wij ons bij de jongens aan de rand van het zwembad gevoegd.
Het idee was om nog even te kijken of we iets zouden gaan doen, maar bij het aanblik van al dat moois hebben we maar gewoon besloten helemaal niets te doen, behalve genieten dan.
De activiteiten komen morgen wel en zo vaak zit je niet in zo'n omgeving!!

Op deze manier hebben we eigenlijk de hele dag doorgebracht, zwembad, strand, cocktailtje, smeren, zwemmen, schelpen zoeken en nog een cocktail om het af te leren.
's Avonds hebben we heerlijk in het restaurant van het hotel gegeten, buiten onder een fan bij ondergaande zon, onze dag kan niet meer stuk, in één woord fantastisch.

Morgen hadden we een verrassing voor de jongens op het programma staan (ja idd "hadden").
De verrassing was een jetski tocht in de wateren rond Marco Island, waarbij de kans groot is dat je dolfijnen tegen komt. Los daarvan leek het ons leuk om met de jongens te gaan jetskieën. Omdat ik niet meer wist hoe laat we precies aanwezig moesten zijn heb ik Captain Ron Himself even opgebeld en wat bleek.....
We hadden de tocht vandaag en dus gemist, hij heeft echt nog het e.e.a. geprobeerd om toch nog een tocht voor ons te regelen, maar helaas.....
Je snapt dat ik enorm chagrijnig en boos was (op mezelf), het positive hieraan is dan wel dat we dus toch nog een keer terug moeten;)
En gelukkig wisten de jongens van niets, die vertellen we het wel een andere keer.

6 opmerkingen:

  1. Oh wat jammer!!!! Ik was hier juist zo nieuwsgierig naar. Het leek me fantastisch. Kan me voorstellen dat je wel een beetje baalde. Maar gelukkig zit je wel in een perfecte omgeving om alles snel weer achter te laten en flink verder te genieten. Zo te lezen is het daar een klein paradijs dus dat moet niet zo moeilijk zijn. Zoals gezegd. Terug moeten gaan hoeft echt geen straf te zijn ;-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij vinden Hilton Marco Island ook het paradijs op aarde, het is er zo mooi. Leuk dat jullie zo genoten hebben maar ontzettend jammer van die jetski tocht. Wij hebben deze tocht wel eens gedaan en is echt supermooi. Goed excuus toch voor een volgende keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat jammer dat die jetski's niet zijn doorgegaan. mara gelukkig hebben de jongens dit niet gemerkt anders was het nog veel erger geweest.

    Leuk verslag verder, alleen jammer dat er geen foto's bij staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, wat zonde..
    Wij hebben de tour gedaan en het was zo gaaf.
    Maar een goede reden om terug te gaan, want dit moet je een keer meemaken.

    Groet christa

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tsja, dat is zonde zeg, ik was wel benieuwd!
    Wel een heerlijke dag achter de rug met zonnen, zwemmen en lekker eten en drinken, goh wat vervelend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Damn, dat is echt balen zeg .... Wij hebben dat inderdaad ook gedaan, toen we in hetzelfde hotel sliepen. Volgend jaar maar terug dan !

    BeantwoordenVerwijderen