zaterdag 23 juli 2011

22. Theater of the Seas

Vandaag weer lekker rustig begonnen, we gaan nog eens wennen aan dit relaxte tempo;)
En even voor 10 uur kwamen we bij Theater of te Sea, dit is een soort kleine dierentuin met voornamelijk waterdieren. Ze geven verschillende shows en vertellen over de dieren, je leert er dus ook nog wat van.

Bij aankomst konden we gelijk aanschuiven bij de papagaaien show, hier hebben we gezien hoe een papagaai kan koppeltje duiken en een andere kan tellen, plus veel uitleg over de papagaai.

Kort na de papagaaien show was de dolfijnen show aan de beurt, deze was leuk en leerzaam. Blijft toch grappig om te zien wat ze deze dieren allemaal kunnen leren. 

Daarna konden we door naar de zeeleeuwen show, nou ja eigenlijk deed er maar èèn mee. Ook hier weer veel uitleg over het dier, maar de manier waarop en de interactie met het dier is wel grappig.

Het ritje van 5 minuten in de glassbottom boot hielden we maar voor gezien en we zijn lekker wat gaan drinken op en terras. Daarna zijn we het park nog over gelopen om de rest van de dieren te bekijken en rons half èèn hielden we het voor gezien.

De middag hebben we lekker lui aan het strand en in het zwembad doorgebracht en 's avonds hebben we heerlijk tussen de locals gegeten bij Rib Daddy's, echt een aanrader!

En toen zat er alweer een heerlike dag op, goedemorgen voor jullie en wij zeggen lekker weltrusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten