vrijdag 15 juli 2011

14. Sea Screamer

's Morgens de auto in op zoek naar een plek voor een ontbijt en de Sea Screamer. Beide is gelukt.


Om 12:00 zaten we in de grootste speedboat van de VS. Man wat zit er een geluid in die boot (en wat zijn die stoeltjes heet). Na een rondje langs huizen van beroemdheden kwamen we de eerste dolfijnen tegen. Ze zijn echt nieuwsgierig en komen naar de boot toe, dit is zo waanzinnig om te zien, je komt ogen te kort!! 


Na een tijdje zag de kaptein een groepje dolfijnen. De kunst is dan om hier hard langs te varen in de hoop dat ze zin hebben om te spelen in golven die boot maakt. De eerste keer lukte dit niet maar de tweede keer kwamen er een aantal mee.
En dat is gáááf.... We stonden achter op de boot met camera in de aanslag om de springende dolfijnen op beeld vast te leggen. Best wel lastig, de video is beter gelukt.


De dolfijnen zwemmen direct achter de boot en springen om en om, links en rechts uit de golven die de boot maakt, heel dichtbij de boot. SUPER!!!


's Middags lekker zwemmen in de zee en het zwembad en 's avonds weer naar de Italiaan aan overkant van de straat gerold. Veel verder kwamen we namelijk niet na een aantal stevige cocktails.


Een lekkere dag wederom, life sucs;)

2 opmerkingen:

  1. Super dat jullie ook springende dolfijnen achter jullie aan hebben gehad. Wat een geweldige ervaring is dat toch he?! Echt kippenvel momenten.

    En wat betreft de cocktails.....PROOST!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha jullie hadden wel dolfijnen, mooie video.

    BeantwoordenVerwijderen