maandag 11 juli 2011

10. Daytona International Speedway & terug naar de Villa

Vanmorgen ons laatste ontbijt in huize van Deijck genuttigd, Willem-Jan was al naar zijn werk (zoals verwacht).
Na alles ingepakt te hebben namen we afscheid, maar niet voor lang, want Tobias gaat met ons mee en gaat dinsdag weer naar huis. De jongens zijn helemaal blij dat ze nog wat langer van elkaars gezelsschap kunnen genieten.

Na een half uurtje rijden waren we bij Daytona en besloten we de korte rondtour te nemen. Zo zie je toch wat meer van de Speedway, maar ben je niet zo lang onderweg.

We zaten met zijn allen in een treintje dat begon met een rondje over het hele circuit, ondertussen werd alles toegelicht door een gids.
Dit is echt gaaf, nu zie je pas van dichtbij hoe schuin het wegdek loopt, echt bizar! Ook hebben we de pits gezien, de garages waar de auto's staan, de campground waar racers en familie logeren gedurend de race.

Daarna konden we nog op de foto in de Victory Lane en toen reden we weer terug naar het hoofdgebouw.

Nog even de winnende auto van dit seizoen op de foto gezet en toen hadden we alles wel weer gezien.






Ondertussen had iedereen wel trek en dorst gekregen dus moesten we op zoek naar een eettent. Nou die was snel gevonden, want tegenover de Speedway zit een HOOTERS!!
We hebben daar heerlijk gegeten aan een "lage" tafel;) de jongens vonden het schitterend en staan dan ook met de serveerster op de foto.


Daarna richting villa om lekker het zwembad in te duiken, Redmer en ik zijn na een drankje nog even naar de Outlet gegaan en hebben nog wat kledingstukken kunnen scoren. Op de terugweg langs de Publix voor nog wat boodschappen en avond eten.

's Avonds lekker in de villa gegeten en de was en andere dingen gedaan, het was weer een heerlijke dag, maar ze vliegen voorbij.
Voor morgen staat Wet 'n Wild op het programma, Barbara komt ook met Alisa en neemt dan Tobias weer mee naar huis.

2 opmerkingen: