maandag 4 juli 2011

3. Island of Adventure en Universal Studios

Vandaag is het the 4th of july in Amerika en verwachten ze een hoop drukte, vroeg op dus.
Iedereen op tijd wakker gemaakt, want we gaan naar Universal.


Om negen uur parkeerde we de wagen lekker dichtbij de ingang (kost iets meer) en gingen we van start.
Als eerste maar meteen in de Hulk "Yeah" dat is nog een wakker worden, wat blijven sommige dingen toch heerlijk om te doen. Daarna hebben we een heel stel "slechterikken" gevangen met behulp van Spiderman;)






Het is lekker warm in Florida (vind ik) maar er zijn er ook een aantal die het erg warm vinden, dus tijd voor verkoeling. Nou die hebben we vol op gekregen in de Ripsaw Falls en de paar droge draadjes die we eventueel nog aan ons lijf hadden werden ook nat in Popeye & Bruto's Bilge-Rat Barges. Dus zoals ze hier zo leuk kunnen zeggen "we waren soaked".
Heerlijk die verkoeling en genoeg zon om weer op te drogen;)



Zo zijn we lekker over het park gewandeld en zijn we af en toe een attractie in gegaan.
Ook zijn we door The Wizzarding World Of Harry Potter gelopen, wat hebben ze dat waanzinnig gemaakt, echt mooi.
Hier hebben we op ons gemak rondgelopen en onze ogen uitgekeken, Schitterend. Hier zijn we alleen in de Dragon Challenge geweest but we will be back!!

Ondertussen had iedereen toch wel weer trek gekregen dus op naar het Hard Rock Café, maar eerst even langs de auto voor droge kleren.
In het Café zaten hele groepen meiden uit verwegistan, echt lopende band werk. Zitten, je drinken bestellen, drinken en cheeseburger nuttigen en wegwezen zodat de volgende groep kan komen. En denk nou niet aan een groep van 30 meiden nee er zater er gewoon 200 uit Brazilië, wat een herrie!!!
Oh ja, ik heb er weer een glas bij;)

Na het eten liepen we naar Universal Studios toen Twan aan gaf dat hij toch wel erg moe was en eigenlijk liever naar zijn bed wilde. Ook Chris gaf aan best wel moe te zijn, dus omdat het voor iedereen vakantie is zijn we lekker terug gegaan naar de villa. Twan en Chris hun bed ingedoken, Max het zwembad en wij de auto weer in voor boodschappen.

's Avonds in de villa gegeten om daarna weer op weg te gaan naar Universal, hier wilde we ook de vuurwerkshow gaan bekijken.

Maar voordat die begon zijn we eerst nog even een paar attracties in geweest, waaronder de Hollywood Rip Ride Rocket. Hier hadden we enorme mazzel, het weer was nl omgeslagen. Het was harder gaan waaien (best wel flink) en er was af en toe onweer geweest. Dus toen wij aankwamen ging hij eigenlijk net weer draaiën;)
Wat een super rollercoaster is dit zeg, zo soepel en je hoort hem bijna niet, of komt dat door de muziek die uit de speakers knalt;))?


Uiteindelijk was het negen uur en begon de vuurwerkshow. In het water lagen 4 grote ballen waar alle films van Universal op voorbij kwamen bedeleidt door lasers, geluid en vuurwerk.
Ik moet eerlijk zeggen het was mooi in elkaar gezet, maar ik had meer vuurwerk spektakel verwacht.


Daarna nog even de Nascar Sports Grill ingedoken om de ergste drukte te vermijden. Hier hebben we ons toetje gegeten en nog wat gedronken voordat we naar huis gingen.
Thuisgekomen was iedereen wel flink moe, gek eigenlijk het was pas twaalf uur;) en zijn we dus maar ons bedje weer ingedoken.

Morgen slapen we uit en gaan we wel zien wat we gaan doen, eigenlijk staat Epcot op het program, maar het zou zo maar eens wat anders kunnen worden;)

2 opmerkingen:

  1. Wat is het land van HP mooi he? Je hebt echt ogen te kort (vond ik). Ben benieuwd wat je van de atractie in het kasteel gaat vinden maar ik begrijp dat die nog voor een andere keer op de planning staat.
    Vandaag een dag van relaxen?? Ben benieuwd.
    Liefs,
    Jacqueline en de rest

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker hoor, dat is toch pas echt vakantie. Schema gewoon omgooien als je daar zin inhebt, hebben wij ook gedaan ;-) !

    Have fun, groeten aan jullie allemaal daar !

    BeantwoordenVerwijderen