dinsdag 19 april 2011

Alle hotels geboekt

Zo uiteindelijk is het ons dan toch gelukt om overal waar we willen overnachten een hotel te vinden.
Niet zo moeilijk zou je zeggen, keus genoeg. Dat klopt, maar of het daardoor ook makkelijker wordt....? Ik vind van niet.
We willen het liefst 1 kamer waar we met zijn vijven op kunnen, met zwembad, strand op loopafstand, als het kan een leuke ligging en dan ook nog een beetje betaalbaar. Wij vinden dat we daarin geslaagd zijn.

Het eerste hotel dat we geboekt hebben (of eigenlijk het 4e) is het Hilton Marco Island Beach Resort en Spa
Een hotel op Marco Island, lekker aan het strand. Of het een dagje luiëren wordt of dat we nog wat gaan doen zien we dan wel. We blijven hier èèn nachtje slapen.

Op de Keys hebben we toch weer gelozen voor hotel Ocean Pointe. Hier hebben we in 2007 ook gelogeerd en dat is toen prima bevallen.
Hier verblijven we vier nachten, we willen op de Keys gaan duiken, snorkelen, Twan en ik gaan met dolfijnen zwemmen. De dagen zullen voorbij vliegen.





Het volgende hotel dat we geboekt hebben
is het Avalon Hotel aan de Ocean Drive in Miami.
De auto krijgen we er gratis bij;)
Hier slapen we ook èèn nachtje, we gaan tenslotte de volgende dag aan boord van de Majesty of the Seas om nog een korte cruise te maken.

Als we van de boot af komen hebben we nog twee dagen om door te brengen in Miami. Voor deze laatste twee nachten hebben we gekozen voor het Courtyard Miami Beach Oceanfront.
Dit hotel ligt eveneens aan de Ocean Drive, lekker centraal en op leuke afstand van het strand. Zo kunnen wij nog even lekker shoppen en ondertussen kunnen onze kids zich lekker vermaken op het strand of aan het zwembad. 's Avonds duiken we dan nog even lekker het nachtleven in;)

Iedereen met tips en ideeën wat hotels betreft, bedankt. We zijn ze allemaal nagelopen, maar soms was het niet wat we zochten, zaten ze vol, kwamen we uit op twee kamers of kon je pas boeken vanaf drie nachten etc...
In ieder geval fijn dat jullie meedenken, tenslotte zijn positive ervaringen altijd leuk om uit te wisselen.

We hebben nu wel de meeste dingen geregeld. Er is nog wel het e.e.a. wat gedaan moet worden, maar we hebben nog even voordat we weg gaan.
We houden jullie op de hoogte.

9 opmerkingen:

  1. Leuk hoor dat jullie naar Hilton Marco Island gaan, helaas maar 1 nachtje! Wij vonden het er super.
    De rest van de hotels is ook niet verkeerd, lekker weer een stap verder.
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een leuk lijstje hotels geworden!
    Het is inderdaad een heel gezoek om te vinden wat bij je eigen gezinssituatie past. Leuk om te zien hoe ieder zijn eigen keuzes maakt. Volgens mij wordt het bij jullie helemaal top, nog even geduld en dan is het zover.
    groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee mop,
    Wat een goede plekken gevonden. Kijk dan gaat er wel wat tijd in zitten maar dan heb je ook weer wat ook. Jullie vakantie zal zeker ook geweldig worden. Ik ben blij dat ik dan nog even met jullie mee kan genieten want het afkicken zal akelig zat zijn. Gelukkig begrijpen we elkaar en kunnen we lekker tegen elkaar aan "zeuren".
    Kus,
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgens mij goeie keuzes gemaakt ! Ik word al heel nieuwsgierig naar de rest :)
    Groetjes,
    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er allemaal weer prima uit ! Hilton Marco Island zijn wij ook al eens geweest; prachtig daar. Jammer dat jullie niet golfen, prachtige banen daar !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat ziet er Super uit zeg Hilton Marco Island ( ook de andere verblijven hoor), om jaloers op te worden, haha. Heerlijk dat nu alle overnachtingen geboekt zijn, geeft ook weer een stukje rust ondanks het feit dat het leuk is om dit soort dingen uit te zoeken.

    Jullie gaan vast volop genieten?

    Succes met de verdere voorbereidingen.

    Groeten van Martin, Richard en Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. DAT ZIET ER ALLEMAAL GEWELDIG UIT!
    Gr. Anne Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toppie! Ocean drive is GEWELDIG

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er goed uit!!
    Groetjes Mery

    BeantwoordenVerwijderen